Ensenyament de qualitat i servei a les famílies

Activitats Paraescolars

Activitats matí i tarda

Amb l’objectiu de complementar la formació dels alumnes i de respondre a les necessitats de les famílies, PÀLCAM ofereixActivitats paraescolars Natació Pàlcam escola concertada de Barcelona una àmplia oferta d’activitats en horari de 7.45 h a 19 h tot l’any (excepte l’agost).

Les paraescolars es divideixen en dues franges horàries:

Les de migdia:

a) Les que s’ofereixen a tots els alumnes fixos de menjador de forma gratuïta: Grup instrumental (ESO), Informàtica (ed. primària i ESO), Teatre (ed. primària i ESO), Aula d’estudi (ed. primària i ESO), Bàsquet (ed. primària), Valors (ed. primària i ESO), Proves Cangur (ESO).

b) Les organitzades pel gimnàs Dinamis: Guitarra (ed. primària), Minecraft (ed. primària), Anglès (ed. primària), Bàsquet (ed. primària), Natació (ed. primària), Música (ed. infantil).

Les de tarda es fan després de l’horari escolar, i estan organitzades totes pel gimnàs Dinamis:

-Per a desenvolupar la part més intel·lectual: Escacs, Anglès, Xinès, Alemany, Robòtica.Activitats paraescolars Judo Pàlcam escola concertada de Barcelona

-Per a desenvolupar la part més física: Natació, Futbol-sala, Bàsquet, Jazz, Dansa, Patinatge, Karate, Judo, Ioga per a nens i Gimnàstica rítmica.

Permanències: Servei ofert al matí des de les 7:45 h fins a les 8:30 h (inici de les classes) i des de les 17:00 h. fins a les 19:00 h.

 

Activitats paraescolars futbol sala Pàlcam escola concertada de Barcelona

Jornades Família-Escola

Per garantir una educació integral i promoure la relació entre la família i l’escola, Pàlcam desenvolupa un conjunt d’activitats esportives i culturals:

– Cursa Atlètica Pàlcam

– Dotze hores de bàsquet

– Demostracions esportives

– Diada d’homenatge als avis dels alumnes

– Cicles de conferències i reunions informatives


Sortides i Convivències

Sortides i convivències
– Colònies i convivències
– Curset d’esquí
– Sortides culturals
– Intercanvis escolars internacionals
– Estades lingüístiques al Regne Unit

convivències

sortides

Casals

Casals de Setmana Santa

Si vols passar-t’ho d’allò més bé durant la Setmana Santa, vine al casal esportiu. Més endavant publicarem tota la informació.

Casals d’estiu

El gimnàs Dinamis, juntament amb l’escola Pàlcam, t’ofereixen dos tipus de casals d’estiu.

Si vols fer esport, el casal Dinamis és la millor opció. Si ets alumne de primària o secundària, podràs practicar múltiples activitats esportives i fer sortides. I per als més petitons (de P3 a P5) activitats lúdiques.

Clica aquí per descarregar-te el full informatiu del casal d’estiu Dinamis 2015

Si vols millorar l’anglès i divertir-te alhora, vine al Fun English Summer Club (per a nens i nenes des de P3 fins a 6è de primària). Treballaràs per projectes i faràs diverses i divertides activitats: teatre, manualitats, esports, jocs, cançons, dansa, gimcanes, excursions…

Clica aquí per descarregar-te el full informatiu del Fun English Summer Club 2015

Aquí teniu un vídeo del Fun English Summer Club de l’estiu 2014. Veuràs quines activitats van fer! I com s’ho van passar…

 

 


Escola Pàlcam- C/ Rosalía de Castro, 30-34- C/ Castillejos, 361 08025 BARCELONA Tel. 93 435 97 49
Copyright 2017- Tots els drets reservats - Avís legal - Política de Privacitat- Política de cookies