Ensenyament de qualitat i servei a les famílies
Instagram
Facebook
twitter
youtube
Contacta'ns!

Avís Legal

De conformitat amb l’art. 10 de la Llei 34/2002 de l’11 de juliol de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, s’informa que www.palcam.cat és un domini del qual LICEO PALCAM S.L.U. n’és el titular (endavant PÀLCAM), amb CIF B08439960 i domicili social a Rosalía de Castro, 32 (08025) Barcelona, Espanya; amb e-mail de contacte: palcam@palcam.cat .

Consta inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 23.666, foli 72, fulla B 56.891.

CONDICIONS D’ÚS

PÀLCAM és una escola concertada situada al barri del Guinardó, que ofereix educació des dels tres anys a les etapes d’ infantil, primària, secundària, batxillerat i cicles formatius.  A través del portal s’ofereix un servei enfocat des de  l’empatia que, juntament amb l’ús de les tecnologies de la informació i comunicació, els nostres clients obtenen una resposta d’alta qualitat i plena satisfacció.

L’ús de la present website es regirà per les presents Condicions d’ús, incloent-hi els continguts i serveis posats a disposició dels usuaris. Per aquest motiu preguem l’atenta lectura d’aquestes condicions, ja que contenen tota la informació relativa als seus drets i obligacions.

Amb el fet d’accedir a la website serà considerat com a “usuari” i amb això s’entén acceptada de forma expressa, automàtica i voluntària totes les condicions generals vigents en cada moment que s’accedeixi a la mateixa. PÀLCAM es reserva en exclusiva el dret de revisió en qualsevol moment de les presents Condicions d’ús, ja sigui per raons legals o per pròpia decisió, comprometent-se a publicar i avisar de les modificacions introduïdes, entenent l’acceptació si l’usuari segueix utilitzant el servei.

Ocasionalment, derivat de la inclusió de nous continguts i/o serveis específics oferts en la website, les presents condicions podrien completar-se o substituir-se per Condicions Particulars. En cas que hi hagués contradiccions entre ambdues, prevaldran sobre les presents les particulars.

Tanmateix, PÀLCAM es reserva el dret a modificar unilateralment, en qualsevol moment i sense necessitat d’avís previ, l’estructura i disseny de la website, modificar o eliminar serveis o continguts així com les condicions d’ús.

OBLIGACIONS I RESPONSABILITATS DELS USUARIS

En el transcurs de l’ús de la present website, l’usuari es compromet a no contravenir la legislació vigent, la bona fe, els usos generalment acceptats i  l’ordre públic. Per això, està prohibit l’ús de la website amb fins il·lícits, enganyosos, malintencionats o lesius per a PÀLCAM o tercers.

L’ús ha de ser adequat i correcte, de manera que l’usuari es compromet a no portar a termini cap conducta que pugui causar danys a la imatge, interessos i/o drets de PÀLCAM i/o tercers o que poguessin danyar, inutilitzar o sobrecarregar  la website o que impedeixi, de qualsevol forma, la normal utilització. Així mateix, s’ha d’abstenir de l’intent d’accés, utilització i/o manipulació de les dades de PÀLCAM.

Per a aquells continguts i/o serveis en què pugui ser necessària l’aportació de dades de caràcter personal per l’usuari, aquest es compromet a facilitar informació veraç al complimentar-les. En aquest sentit, l’usuari serà l’únic responsable de les manifestacions inexactes o falses facilitades que pugui realitzar i d’aquells perjudicis que pugui causar a PÀLCAM o a tercers derivats d’aquesta informació.

PÀLCAM adopta les mesures de seguretat raonablement adequades per a detectar virus. Tot i això, l’usuari ha de ser conscient que les mesures de seguretat dels sistemes informàtics a Internet no són completament fiables, i per això, PÀLCAM no pot garantir la inexistència de virus o altres elements que puguin produir alteracions en els sistemes informàtics (software i hardware) o en els documents electrònics i fitxers de l’usuari.

Per la seva banda, s’insta a l’usuari a abstenir-se de la introducció o difusió en la xarxa de virus informàtics o qualsevol altre sistema físic o lògic que siguin susceptibles de produir danys als sistemes físics o lògics de PÀLCAM o tercers.

Per últim, PÀLCAM, es reserva el dret de bloquejar l’accés d’un usuari davant qualsevol indici d’utilització fraudulenta dels serveis oferts, així com a emprendre les accions legals necessàries en defensa dels seus interessos o suspendre temporalment, i sense avís previ, l’accessibilitat a la website amb motiu d’operacions de manteniment, reparació, actualització o millora.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL. ADMISSIÓ DE BACKLINKS / HIPERLINKS

Els continguts de la website i, en especial, els dissenys, textos, imatges o fotografies, gràfics, logos, icones, botons, software, noms comercials, marques o qualsevol altre signe susceptible d’utilització en l’àmbit comercial o industrial, estaran subjectes a la legislació en matèria de propietat intel·lectual i industrial i són de propietat de PÀLCAM o d’aquells tercers titulars que hagin estat autoritzats degudament per la seva inclusió a la website.

De cap manera s’entendrà atorgada la llicència o renuncia, transmissió, cessió total o parcial d’aquells drets ni concessió de dret ni expectativa de dret, i en especial, d’alteració, explotació, reproducció, distribució o comunicació pública sobre aquells continguts sense l’autorització prèvia i expressa de PÀLCAM o dels titulars corresponents.

Per altra banda, mitjançant les presents conclusions, l’usuari s’obliga a no reproduir la website, així com cap dels seus continguts, sense l’autorització expressa i per escrit de PÀLCAM.

Se li concedeix a l’usuari el dret limitat, revocable i no exclusiu de crear enllaços únicament a la pàgina principal de la website per a l’ús privat i no comercial (hyperlink/backlink).

Aquelles planes web que incloguin un enllaç a la nostra website:

  • No podran donar a entendre que PÀLCAM recomana aquella plana web o els seus serveis o productes ni falsejar la seva relació amb PÀLCAM.
  • No han d’incloure continguts considerats de mal gust, obscens, ofensius, controvertits, que inciten a la violència o la discriminació per raó de sexe, raça o religió, contrari a l’ordre públic o il·lícit.
  • Haurà d’enllaçar a la website sense permetre que la plana web la reprodueixi com a part seva o dins d’un dels seus “frames” o creant un “browser” sobre qualsevol de les planes de la website. PÀLCAM podrà sol·licitar que elimini qualsevol enllaç al website, després d’això s’ haurà de procedir immediatament a la seva eliminació.

PÀLCAM no pot controlar la informació, continguts, productes o serveis facilitats per altres planes web que tinguin establerts enllaços amb destí a la website. Per aquest motiu, no ens fem responsables de qualsevol aspecte relatiu a aquelles planes web.

RESPONSABILITAT DE L’EMPRESA

PÀLCAM no es fa responsable de les deficiències del servei del seu centre servidor, ni de les xarxes de comunicació, ni dels problemes resultants del mal funcionament o ús de versions no optimitzades de qualsevol tipus de navegador. Tanmateix, PÀLCAM no serà responsable en cas de no poder prestar el servei derivat d’interrupcions prolongades del subministrament elèctric, línies de telecomunicacions, conflictes socials, vagues, explosions, inundacions, actes i omissions del Govern, i en general tots els supòsits de força major o cas fortuït.

Tant l’accés a la website com l’ús que pugui fer-se de la informació continguda en la mateixa, es d’exclusiva responsabilitat de qui ho realitza.

PÀLCAM no respondrà de cap conseqüència, dany o perjudici que pugui derivar-se d’aquell accés o ús de la informació, únicament serà responsable d’eliminar, com més aviat, els continguts que puguin generar danys o perjudicis, sempre que es notifiqui o tingui coneixement efectiu.

PÀLCAM no es fa responsable dels possibles errors de seguretat que es puguin produir ni dels possibles danys que puguin causar-se al sistema informàtic de l’usuari, els fitxers o documents emmagatzemats en el mateix, com a conseqüència de la presència de virus a l’ordinador de l’usuari utilitzat per a la connexió als serveis i continguts de la website, d’un mal funcionament del navegador o de l’ús de versions no actualitzades del mateix, d’avaries telefòniques, interferències, omissions o desconnexions en el funcionament operatiu del sistema electrònic motivats per causes alienes a PÀLCAM.

RESOLUCIÓ DE CONFLICTES. LLEI APLICABLE I JURISDICCIÓ

Les presents Condicions Generals d’ús es regiran per la legislació espanyola i, especialment, a la legislació en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament General de Protecció de Dades REGLAMENT (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d’abril de 2016 relatiu a la protecció de les personas físiques pel que respecta al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades i per al que es deroga la Directiva 95/46/CE) i a la legislació en matèria de serveis de la societat de la informació (Llei 34/2002, de l’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i comerç electrònic). Qualsevol controvèrsia es resoldrà davant els tribunals de Barcelona.


AgendaVeure tots els esdeveniments

Esdeveniments de juny 2024

Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dissabte Diumenge
27 maig, 2024
28 maig, 2024
29 maig, 2024
30 maig, 2024
31 maig, 2024
1 juny, 2024
2 juny, 2024
3 juny, 2024
4 juny, 2024
5 juny, 2024
6 juny, 2024
7 juny, 2024
8 juny, 2024
9 juny, 2024
10 juny, 2024
11 juny, 2024
12 juny, 2024
13 juny, 2024
14 juny, 2024
15 juny, 2024
16 juny, 2024
17 juny, 2024
18 juny, 2024
19 juny, 2024
20 juny, 2024

Últim dia de classe abans de vacances


21 juny, 2024

22 juny, 2024
23 juny, 2024
24 juny, 2024
25 juny, 2024
26 juny, 2024
27 juny, 2024
28 juny, 2024
29 juny, 2024
30 juny, 2024
Escola Pàlcam- C/ Rosalía de Castro, 30-34- C/ Castillejos, 361 08025 BARCELONA Tel. 93 435 97 49
Copyright 2021- Tots els drets reservats - Avís legal - Política de Privacitat- Política de cookies
multicanais xoso xoso tin chelsea thông tin chuyển nhượng câu lạc bộ bóng đá arsenal bóng đá atalanta bundesliga cầu thủ haaland UEFA everton xoso futebol ao vivo futemax multicanais onbet bóng đá world cup bóng đá inter milan tin juventus benzema la liga clb leicester city MU man city messi lionel salah napoli neymar psg ronaldo serie a tottenham valencia AS ROMA Leverkusen ac milan mbappe napoli newcastle aston villa liverpool fa cup real madrid premier league Ajax bao bong da247 EPL barcelona bournemouth aff cup asean football bên lề sân cỏ báo bóng đá mới bóng đá cúp thế giới tin bóng đá Việt UEFA báo bóng đá việt nam Huyền thoại bóng đá giải ngoại hạng anh Seagame tap chi bong da the gioi tin bong da lu trận đấu hôm nay việt nam bóng đá tin nong bong da Bóng đá nữ thể thao 7m 24h bóng đá bóng đá hôm nay the thao ngoai hang anh tin nhanh bóng đá phòng thay đồ bóng đá bóng đá phủi kèo nhà cái onbet bóng đá lu 2 thông tin phòng thay đồ the thao vua app đánh lô đề dudoanxoso xổ số giải đặc biệt hôm nay xổ số kèo đẹp hôm nay ketquaxoso kq xs kqxsmn soi cầu ba miền soi cau thong ke sxkt hôm nay thế giới xổ số xổ số 24h xo.so xoso3mien xo so ba mien xoso dac biet xosodientoan xổ số dự đoán vé số chiều xổ xoso ket qua xosokienthiet xoso kq hôm nay xoso kt xổ số mega xổ số mới nhất hôm nay xoso truc tiep xoso Việt SX3MIEN xs dự đoán xs mien bac hom nay xs miên nam xsmientrung xsmn thu 7 con số may mắn hôm nay KQXS 3 miền Bắc Trung Nam Nhanh dự đoán xổ số 3 miền dò vé số du doan xo so hom nay ket qua xo xo ket qua xo so.vn trúng thưởng xo so kq xoso trực tiếp ket qua xs kqxs 247 số miền nam s0x0 mienbac xosobamien hôm nay số đẹp hôm nay số đẹp trực tuyến nuôi số đẹp xo so hom qua xoso ketqua xstruc tiep hom nay xổ số kiến thiết trực tiếp xổ số kq hôm nay so xo kq trực tuyen kết quả xổ số miền bắc trực tiếp xo so miền nam xổ số miền nam trực tiếp trực tiếp xổ số hôm nay ket wa xs KQ XOSO xoso online xo so truc tiep hom nay xstt so mien bac trong ngày KQXS3M số so mien bac du doan xo so online du doan cau lo xổ số keno kqxs vn KQXOSO KQXS hôm nay trực tiếp kết quả xổ số ba miền cap lo dep nhat hom nay soi cầu chuẩn hôm nay so ket qua xo so Xem kết quả xổ số nhanh nhất SX3MIEN XSMB chủ nhật KQXSMN kết quả mở giải trực tuyến Giờ vàng chốt số Online Đánh Đề Con Gì dò số miền nam dò vé số hôm nay so mo so de bach thủ lô đẹp nhất hôm nay cầu đề hôm nay kết quả xổ số kiến thiết toàn quốc cau dep 88 xsmb rong bach kim ket qua xs 2023 dự đoán xổ số hàng ngày Bạch thủ đề miền Bắc Soi Cầu MB thần tài soi cau vip 247 soi cầu tốt soi cầu miễn phí soi cau mb vip xsmb hom nay xs vietlott xsmn hôm nay cầu lô đẹp thống kê lô kép xổ số miền Bắc quay thử xsmn xổ số thần tài Quay thử XSMT xổ số chiều nay xo so mien nam hom nay web đánh lô đề trực tuyến uy tín KQXS hôm nay xsmb ngày hôm nay XSMT chủ nhật xổ số Power 6/55 KQXS A trúng roy cao thủ chốt số bảng xổ số đặc biệt soi cầu 247 vip soi cầu wap 666 Soi cầu miễn phí 888 VIP Soi Cau Chuan MB độc thủ de số miền bắc thần tài cho số Kết quả xổ số thần tài Xem trực tiếp xổ số XIN SỐ THẦN TÀI THỔ ĐỊA Cầu lô số đẹp lô đẹp vip 24h soi cầu miễn phí 888 xổ số kiến thiết chiều nay XSMN thứ 7 hàng tuần Kết quả Xổ số Hồ Chí Minh nhà cái xổ số Việt Nam Xổ Số Đại Phát Xổ số mới nhất Hôm Nay so xo mb hom nay xxmb88 quay thu mb Xo so Minh Chinh XS Minh Ngọc trực tiếp hôm nay XSMN 88 XSTD xs than tai xổ số UY TIN NHẤT xs vietlott 88 SOI CẦU SIÊU CHUẨN SoiCauViet lô đẹp hôm nay vip ket qua so xo hom nay kqxsmb 30 ngày dự đoán xổ số 3 miền Soi cầu 3 càng chuẩn xác bạch thủ lô nuoi lo chuan bắt lô chuẩn theo ngày kq xo-so lô 3 càng nuôi lô đề siêu vip cầu Lô Xiên XSMB đề về bao nhiêu Soi cầu x3 xổ số kiến thiết ngày hôm nay quay thử xsmt truc tiep kết quả sxmn trực tiếp miền bắc kết quả xổ số chấm vn bảng xs đặc biệt năm 2023 soi cau xsmb xổ số hà nội hôm nay sxmt xsmt hôm nay xs truc tiep mb ketqua xo so online kqxs online xo số hôm nay XS3M Tin xs hôm nay xsmn thu2 XSMN hom nay xổ số miền bắc trực tiếp hôm nay SO XO xsmb sxmn hôm nay 188betlink 188 xo so soi cầu vip 88 lô tô việt soi lô việt XS247 xs ba miền chốt lô đẹp nhất hôm nay chốt số xsmb CHƠI LÔ TÔ soi cau mn hom nay chốt lô chuẩn du doan sxmt dự đoán xổ số online rồng bạch kim chốt 3 càng miễn phí hôm nay thống kê lô gan miền bắc dàn đề lô Cầu Kèo Đặc Biệt chốt cầu may mắn kết quả xổ số miền bắc hôm Soi cầu vàng 777 thẻ bài online du doan mn 888 soi cầu miền nam vip soi cầu mt vip dàn de hôm nay 7 cao thủ chốt số soi cau mien phi 777 7 cao thủ chốt số nức tiếng 3 càng miền bắc rồng bạch kim 777 dàn de bất bại on news ddxsmn 188bet w88 w88 789bet tf88 sin88 suvip sunwin tf88 five88 12bet sv88 vn88 Top 10 nhà cái uy tín sky88 iwin lucky88 nhacaisin88 oxbet m88 vn88 w88 789bet iwin f8bet rio66 rio66 lucky88 oxbet vn88 188bet 789bet May-88 five88 one88 sin88 bk8 8xbet oxbet MU88 188BET SV88 RIO66 ONBET88 188bet M88 M88 SV88 Jun-68 Jun-88 one88 iwin v9bet w388 OXBET w388 w388 onbet onbet onbet onbet88 onbet88 onbet88 onbet88 onbet onbet onbet onbet qh88 mu88 Nhà cái uy tín pog79 vp777 vp777 vipbet vipbet uk88 uk88 typhu88 typhu88 tk88 tk88 sm66 sm66 me88 me88 8live 8live 8live sm66 me88 win79 8live sm66 me88 win79 pog79 pog79 vp777 vp777 uk88 uk88 tk88 tk88 luck8 luck8 kingbet86 kingbet86 k188 k188 hr99 hr99 123b 8xbetvn vipbet sv66 zbet taisunwin-vn typhu88 vn138 vwin vwin vi68 ee88 1xbet rio66 zbet vn138 i9betvip fi88club cf68 onbet88 ee88 typhu88 onbet onbetkhuyenmai 12bet-moblie 12betmoblie taimienphi247 vi68clup cf68clup vipbet i9bet qh88 onb123 onbef soi cầu nổ hũ bắn cá đá gà đá gà game bài casino soi cầu xóc đĩa game bài giải mã giấc mơ bầu cua slot game casino nổ hủ dàn đề Bắn cá casino dàn đề nổ hũ tài xỉu slot game casino bắn cá đá gà game bài thể thao game bài soi cầu kqss soi cầu cờ tướng bắn cá game bài xóc đĩa AG百家乐 AG百家乐 AG真人 AG真人 爱游戏 华体会 华体会 im体育 kok体育 开云体育 开云体育 开云体育 乐鱼体育 乐鱼体育 欧宝体育 ob体育 亚博体育 亚博体育 亚博体育 亚博体育 亚博体育 亚博体育 开云体育 开云体育 棋牌 棋牌 沙巴体育 买球平台 新葡京娱乐 开云体育 mu88 qh88