Ensenyament de qualitat i servei a les famílies

Serveis Pàlcam

A continuació trobaràs informació sobre aquells serveis addicionals que oferim als nostres alumnes i les seves famílies:

Menjador

L’escola Pàlcam disposa de menjador amb cuina pròpia a disposició dels seus alumnes. Els nostres menús combinen els aliments més adequats per aconseguir una dieta sana i equilibrada, tan important en el desenvolupament dels nostres fills.

Consulteu aquí els menús del mes del menjador de l’Escola. Podeu trobar els menús per a intoleràncies i al·lèrgies, excepte els menús exclusius i individuals que s’entregaran als alumnes en concret.

 

Menú casals Dinamis juliol 2017

Menú general

Menú sense fruits secs

Menú sense gluten

Menú sense làctics

Menú sense llegums

Menú sense ou

Menú sense ou ni llegums

Menú sense peix

Menú sense porc

 

 

Servei Mèdic

L’escola disposa d’un servei mèdic en mans d’una enfermera titulada durant tota la jornada escolar. Així, qualsevol incidència que pugui sorgir és supervisada directament per professionals instruits en primers auxilis i cures mèdiques.

Servei mèdic escola Pàlcam concertada de Barcelona

 

Servei mèdic escola Pàlcam concertada de Barcelona

Orientació Psicopedagògica

El Servei d’Orientació Psicopedagògica és una eina que ens permet fer un seguiment individualitzat dels nostres alumnes. Funciona com un servei d’orientació, tant per pares i alumnes com també per professors i tutors que busquen respostes als problemes típics del desenvolupament social i intelectual dels infants, preadolescents i adolescents. Un equip de psicopedagogs professionals s’encarrega del seguiment i valoració a les etapes d’Infantil, Primària i Secundària de l’escola.

Orientació psicopedagògica Pàlcam escola concertada de Barcelona


Escola Pàlcam- C/ Rosalía de Castro, 30-34- C/ Castillejos, 361 08025 BARCELONA Tel. 93 435 97 49
Copyright 2017- Tots els drets reservats - Avís legal - Política de Privacitat- Política de cookies