Enseñanza de calidad y servicio a las familias

Servicios Pàlcam

La escuela Pàlcam dispone de comedor con cocina propia a disposición de sus alumnos. Nuestros menús combinan los alimentos más adecuados para conseguir una dieta sana y equilibrada, tan importante en el desarrollo de nuestros hijos.

Consulte aquí los menús del mes del comedor de la Escuela. Puede encontrar los menús para intolerancias y alergias, excepto los menús exclusivos e individuales que se entregarán a los alumnos en concreto.

Menú Septiembre 2020

Menú general

Menú sense fruits secs

Menú sense gluten

Menú sense ou

Menú sense peix

Menú sense lactosa

Menú Halal

Per què Alimenta’t?

Alimenta’t és un equip de dietistes-nutricionistes experts en el disseny i la valoració de menús per col·lectivitats (escoles, residencies de tercera edat, menjadors laborals…).

Productes de primera qualitat:

La nostra filosofia és utilitzar sempre productes de primera qualitat en el nostres menús. En les nostres propostes a l’escola Pàlcam veureu que treballem amb:

  • Productes de temporada. Utilitzem fruites, verdures i hortalisses pròpies de cada estació de l’any per tal de garantir el major contingut nutricional als nostre plats. Com a experts en nutrició i dietètica, també hem d’aconseguir que els més petits coneguin a quina època de l’any pertany cadascun dels diferents aliments (sobretot d’origen vegetal).
  • Km 0 i proximitat. Amb proveïdors de casa aconseguim reduir despeses d’emmagatzematge, desplaçaments, etc. Amb aquesta premissa obtenim un plus de sostenibilitat i qualitat en els nostres menús.

Segell de Garantia

Tots els nostres dietistes-nutricionistes són col·legiats pel CODINUCAT (col·legi oficial de Dietistes-nutricionistes de Catalunya) i compten amb molts anys d’experiència en el camp de la restauració col·lectiva. Som experts en el tractament dietètic i nutricional del menús per al·lèrgies alimentàries i tot tipus d’intoleràncies i derivacions necessàries en l’actualitat. Actualitzem i optimitzem tota la documentació exigida per llei (“Ley 17/2011, de 5 de julio, de seguridad alimentaria y nutrición”)així com el contingut nutricional (quilocalories, grams de proteïna, freqüència de fregits, etc) que ens demanen les diferents entitats competents.

Plats atractius. Innovació.

La nostra experiència en tot tipus de projectes de restauració i col·lectivitats ens aporta una gran oferta de tot tipus de plats i combinacions atractives pels més petits. A més a més adaptem les nostres propostes a les característiques de la cuina on se serviran els plats, ja sigui a les instal·lacions del centre, una casa de colònies, una visita a algun lloc d’interès o una activitat a l’aire lliure.

Alguns dels nostre clients són:

 

 

Nova activitat de migdia: jocs de taula

Enguany estrenem nova activitat de migdia per als alumnes de Secundària, a càrrec del professor Antonio Jorge. Els alumnes d’ ESO posen a prova les seves habilitats jugant a diversos jocs els dimecres al mig dia. Amb aquests tipus de jocs s’adquireixen habilitats com el treball en grup, competitivitat sana i es desenvolupen diferents graus d’estratègia que fan que els alumnes passin una estona divertida i entretinguda.

Aquest trimestre hem estrenat els jocs CARCASSONE i CLUEDO.

Carcassonne és un joc de tauler de col·locació de peces per a 2-5 jugadors basat en la Ciutat fortificada de Carcassona, dissenyat per Klaus-Jürgen Wrede i publicat per primera vegada l’any 2000 per Hans im Glück en alemany; l’edició en català va aparèixer l’any 2011.Guanyà el premi Spiel des Jahres de l’any 2001 i s’ha convertit en un dels jocs més populars i ha donat lloc a diverses variants, jocs derivats i fins i tot, versions per a PC. Les peces de fusta que representen personatges o seguidors, anomenades meeples s’han convertit en un símbol dels jocs d’estil europeu o eurogames.

El Cluedo és un joc de tauler on els participants han de resoldre un crim fictici usant la seva capacitat de deducció. S’ha comès un assassinat i se n’ha d’esbrinar l’autor, l’arma i l’habitació on ha passat.Cluedo és un joc de tauler de deducció, basat en una història de detectius, creat l’any 1944 per l’anglès Anthony E. Pratt. Va ser editat per Waddingtons i el joc es va convertir ràpidament en un èxit. El nom deriva de la combinació de dues paraules: Clue, en anglès pista i Ludo, el nom que rep en anglès el joc del parxís.

Tots ens ho passem molt bé amb aquests jocs i ja comencem a pensar quins estrenarem el següent trimestre.

 

Servei Mèdic

L’escola disposa d’un servei mèdic en mans d’una enfermera titulada durant tota la jornada escolar. Així, qualsevol incidència que pugui sorgir és supervisada directament per professionals instruits en primers auxilis i cures mèdiques.

Servei mèdic escola Pàlcam concertada de Barcelona

 

Servei mèdic escola Pàlcam concertada de Barcelona

Orientació Psicopedagògica

El Servei d’Orientació Psicopedagògica és una eina que ens permet fer un seguiment individualitzat dels nostres alumnes. Funciona com un servei d’orientació, tant per pares i alumnes com també per professors i tutors que busquen respostes als problemes típics del desenvolupament social i intelectual dels infants, preadolescents i adolescents. Un equip de psicopedagogs professionals s’encarrega del seguiment i valoració a les etapes d’Infantil, Primària i Secundària de l’escola.

Orientació psicopedagògica Pàlcam escola concertada de Barcelona


Escola Pàlcam- C/ Rosalía de Castro, 30-34- C/ Castillejos, 361 08025 BARCELONA Tel. 93 435 97 49
Copyright 2017- Tots els drets reservats - Aviso Legal - Política de privacidad- Política de cookies