Tots els nivells concertats

des d'I3 P3 fins a Batxillerat

Educant

per a la vida

Cicle infantil

Primària

Secundària

Batxillerat

Cicles Formatius

Experiència

Més de 60 anys d’experiència educativa avalen els nostres resultats. Actualment, més de 1.000 famílies ens confien l'educació dels seus fills; aquesta és la millor garantia de la qualitat de la nostra oferta formativa.

Conciliació familiar

Ensenyament de qualitat i servei a les famílies. Treballem junts en Servei d’acollida de les 7.30 fins a les 19.00h

Formació trilingüe

Apostem per una educació trilingüe impartint matèries en català, castellà i anglès a tots els nivells educatius. A I3 P3 s’inicia l’aprenentatge de l’anglès, amb 10 hores setmanals.

Piscina pròpia

La natació és una matèria obligatòria des d'I3 P3 fins a 2n de Primària. A les nostres instal·lacions, comptem amb una piscina coberta pròpia on, des de l’inici d'I3 P3, treballem la familiarització amb el medi aquàtic i desenvolupament de la motricitat a l’aigua.

Instal·lacions i equipaments

Totes les aules compten amb pissarres digitals d’última generació, climatització pròpia, sostres insonoritzats, tecnològicament adaptades i portes corredisses, que converteixen les aules en espais multifuncionals perfectament adaptades a la metodologia del treball cooperatiu i projectes.

Activitats extraescolars

Amb l’objectiu de complementar la formació dels alumnes i de respondre a les necessitats de les famílies, oferim una àmplia oferta d’activitats extraescolars esportives, culturals i de migdia tot l’any (excepte el mes d’agost).

Menjador

Menjadors amb cuina pròpia amb menús adaptats a les necessitas específiques de l’alumnat (dinar i berenar). Disposem de menjador per a primària i secundària (en torns diferents) i un menjador exclusiu per a infantil.

Educant

per a la vida

Pàlcam és un centre educatiu concertat, ubicat al barri d’Horta- Guinardó a Barcelona, que existeix per satisfer, de manera excel·lent, les necessitats de formació, el creixement intel·lectual i el desenvolupament integral de les persones aconseguint que els alumnes siguin ciutadans globals.

Volem ser una comunitat educativa oberta a la societat, amb un projecte pedagògic propi, basat en la qualitat i la millora contínues, que fomenta la capacitat de raonament i la creativitat integrant els nous corrents pedagògics, la cohesió entre les etapes i el compromís família-escola. Donem suport, reconeixem i donem recursos a les persones que fan això possible.

Jonathan Calleja

Pare de dos alumnes de cicle infantil i un de primària de Pàlcam

Els nostres bessons van molt contents a l'escola. La relació escola-alumne-família funciona molt bé a Pàlcam. Ens sentim recolzats i acompanyats en tot el procés educatiu dels nostres fills.

Gemma Manzano

Mare d’un alumne de batxillerat de Pàlcam

Per mi és important com es potencia l'anglès des dels 3 anys fins a batxillerat. Desperten l’interès del nen per altres cultures i coneixements, i fa que l’alumne tingui una ment més oberta.

Laura Valbuena

Alumna de batxillerat de Pàlcam

Els professors són molt propers i transmeten passió a l’hora d’ensenyar. Em trobo molt a gust a l’escola.

Si tens qualsevol qüestió, o vols saber més de Pàlcam pots posar-te en contacte amb el nostre equip

Ells s’encarregaran d'atendre't i resoldre tots els teus dubtes; a més, podràs sol·licitar una entrevista personal per conèixer l’escola i el projecte educatiu en primera persona.

Tots els nivells concertats

des d'I3 P3 fins a Batxillerat

Educant

per a la vida