Ensenyament de qualitat i servei a les famílies

Nova activitat de migdia: Jocs de taula.

Enguany estrenem nova activitat de migdia per als alumnes de Secundària, a càrrec del professor Antonio Jorge. Els alumnes d’ ESO posen a prova les seves habilitats jugant a diversos jocs els dimecres al mig dia. Amb aquests tipus de jocs s’adquireixen habilitats com el treball en grup, competitivitat sana i es desenvolupen diferents graus d’estratègia que fan que els alumnes passin una estona divertida i entretinguda.

Aquest trimestre hem estrenat els jocs CARCASSONE i CLUEDO.

Carcassonne és un joc de tauler de col·locació de peces per a 2-5 jugadors basat en la Ciutat fortificada de Carcassona, dissenyat per Klaus-Jürgen Wrede i publicat per primera vegada l’any 2000 per Hans im Glück en alemany; l’edició en català va aparèixer l’any 2011.Guanyà el premi Spiel des Jahres de l’any 2001 i s’ha convertit en un dels jocs més populars i ha donat lloc a diverses variants, jocs derivats i fins i tot, versions per a PC. Les peces de fusta que representen personatges o seguidors, anomenades meeples s’han convertit en un símbol dels jocs d’estil europeu o eurogames.

El Cluedo és un joc de tauler on els participants han de resoldre un crim fictici usant la seva capacitat de deducció. S’ha comès un assassinat i se n’ha d’esbrinar l’autor, l’arma i l’habitació on ha passat.Cluedo és un joc de tauler de deducció, basat en una història de detectius, creat l’any 1944 per l’anglès Anthony E. Pratt. Va ser editat per Waddingtons i el joc es va convertir ràpidament en un èxit. El nom deriva de la combinació de dues paraules: Clue, en anglès pista i Ludo, el nom que rep en anglès el joc del parxís.

 
Tots ens ho passem molt bé amb aquests jocs i ja comencem a pensar quins estrenarem el següent trimestre.


Agenda Veure tots els esdeveniments

Escola Pàlcam- C/ Rosalía de Castro, 30-34- C/ Castillejos, 361 08025 BARCELONA Tel. 93 435 97 49
Copyright 2017- Tots els drets reservats - Avís legal - Política de Privacitat- Política de cookies