Enseñanza de calidad y servicio a las familias

CiclesPàlcam, SUBCAMPIONS D’ESPANYA EN CIBERSEGURETAT!

El passat 29 de novembre, Kernel Keepers, l’equip format per cinc joves estudiants del grau mitjà d’informàtica de l’escola Pàlcam, va aconseguir el subcampionat d’Espanya en Cyberolympics, olimpíades nacionals de ciberseguretat organitzades per INCIBE.
Després d’haver obtingut al mes de juny el premi en la MetròpolisFpLab pel nostre projecte per a Autoterminal del Port de Barcelona que permet gestionar els sistemes de logística de les empreses d’automoció mitjançant la traçabilitat dels seus vehicles, ens vam animar a participar en aquests campionats al costat de 185 escoles de tot l’Estat. El repte era molt ambiciós i va exigir un esforç per part dels nostres alumnes per aconseguir un digne resultat. No solament es va aconseguir, sinó, que vam estar molt a prop de guanyar, ja que a punt de finalitzar la competició estàvem empatats amb l’IES Rafael Alberti de Cadis, els quals finalment van obtenir el campionat i els quals, des d’aquí, felicitem.

No som capaços de calcular la importància d’aquest fet. La Ciberseguretat s’ha convertit en la pedra fonamental de qualsevol formació informàtica i aquest resultat és un veritable estímul per a tots aquells que defensem l’adequació permanent de la formació professional a les exigències del nostre mercat laboral, i això, a l’escola Pàlcam, ho tenim molt clar.
Volem aprofitar aquestes línies per agrair a l’empresa i3¬_ Technologies¬¬ el suport que ens ha brindat i la confiança que en tot moment va tenir en els nostres joves.


Escola Pàlcam- C/ Rosalía de Castro, 30-34- C/ Castillejos, 361 08025 BARCELONA Tel. 93 435 97 49
Copyright 2017- Tots els drets reservats - Aviso Legal - Política de privacidad- Política de cookies