Quality teaching and service to the families

Sopar de la fam

Us convidem a una nova activitat de l’escola organitzada des del departament de valors, una nova gota que val per mil.
 
La proposta és organitzar dimarts 11 de febrer a les 19h, en sintonia amb la campanya anual de Mans Unides per plantar cara a la gana al món, el Sopar de la Fam a l’escola. La idea és participar voluntàriament en família a un sopar a l’escola que tindrà un objectiu triple:
  • Dedicar un temps (el del sopar conjunt) a reflexionar sobre la fam al món;
  • Compartir un sopar nutritiu però auster al menjador de l’escola;
  • Fer una aportació econòmica que revertirà en una col·lecta que farem arribar íntegrament a l’entitat Fundació Arrels que treballa amb les persones sense sostre del nostre entorn proper i ofereix, entre d’altres, un menjador i menjar per emportar a les persones sense llar.

Com ho organitzarem?

  • Les famílies interessades caldrà que passeu per secretaria a partir  de dilluns vinent per confirmar la vostra assistència i feu una aportació a partir de 3€ per persona.
  • Hi haurà un nombre limitat de participants ja que no podem superar l’aforament del menjador. La data límit d’inscripció serà el 17/01/2020 o fins a completar l’aforament.
  • Prepararem un àpat bàsic a partir de llenties i una peça de fruita que compartirem amb una reflexió conjunta (adults i fills).
  • Per a les famílies que vulguin participar en la col·lecta però no puguin venir al sopar, hi haurà també una Fila zero. A secretaria trobareu una urna on podreu dipositar les vostres aportacions que aniran també íntegrament a la fundació Arrels.

Dades de la fam al món

Rebeu una salutació cordial!

 


Escola Pàlcam- C/ Rosalía de Castro, 30-34- C/ Castillejos, 361 08025 BARCELONA Tel. 93 435 97 49
Copyright 2017- Tots els drets reservats - Legal Notice - Privacy Policy- Cookie Policy