Quality teaching and service to the families

14è Fòrum de treballs de recerca al Batxillerat

El Consorci d’Educació de Barcelona va crear aquest esdeveniment per donar a conèixer la metodologia, capacitació per a la recerca i l’autoaprenentatge dels nostres alumnes de Batxillerat. En aquesta edició, hem de felicitar TOTS els participants, pel seu entusiasme i dedicació, però, especialment volem felicitar els nostres alumnes, Ignasi Oliver i Farreny i Roger Rebordosa Contreras, que amb el seu treball “sowork.org”, han estat seleccionats pels membres del jurat per representar el nostre districte d’Horta-Guinardó a la fase final que tindrà lloc el proper mes de juny i on la resta de districtes de Barcelona seran presents.

 “sowork.org “ consisteix en el desenvolupament d’una web dins del marc docent, que potencia el desenvolupament de l’entorn col·laboratiu entre els alumnes de Batxillerat, per superar les diferents matèries i preparació de les PAU.

Gràcies a l’esforç i la dedicació dels impulsors de la idea, sowork.org ha tingut un gran èxit d’acceptació per part dels nostres alumnes de Batxillerat. La contínua informació i comunicació ha aconseguit involucrar els alumnes perquè aportessin continguts i materials d’interès per al col·lectiu d’estudiants, fomentant la cooperació de tots ells.

Felicitats a en Roger, l’Ignasi i el seu tutor Aureli Gómez.

Clica aquí per veure algunes fotos de l’acte de presentació de treballs al districte d’Horta-Guinardó

Presentació treball recerca sowork.org alumnes escola Pàlcam concertada Barcelona

 


Escola Pàlcam- C/ Rosalía de Castro, 30-34- C/ Castillejos, 361 08025 BARCELONA Tel. 93 435 97 49
Copyright 2017- Tots els drets reservats - Legal Notice - Privacy Policy- Cookie Policy