Ensenyament de qualitat i servei a les famílies

Viatge a Itàlia 2018. 1r de Batxillerat

Dijous 26 d’abril

Ahir vam passar el dia a Florència. Primer vam estar a l’Acadèmia per veure el David de Miquel Àngel. Després vam passejar per visitar il Ponte Vecchio i la galeria dels Uffizi. Avui hem marxat cap a Venezia, passant per Pisa. Hem arribat a Lido a dormir per demà visitar la ciutat de Venezia

 

Dimarts 24 d’abril

Avui hem estat al Vaticà i després hem agafat l’autocar per anar cap a Siena, on hem fet un recorregut per la ciutat. Ara ja estem a l’hotel de Firenze!

 

Dilluns 23 d’abril

Avui ens ha tornat a fer un dia d’estiu. Hem començat amb el Coliseu i després hem fet una bona passejada passant per la columna de Trajà, la Fontana di Trevi, l’Església de Sant Ignasi de Loiola, el Panteó i Piazza Navona…
Per la tarda cadascú ha anat a fer la seva… Hem vist des de Piazza Spagna, el barri del Trastevere, l’Èxtasi de Santa Teresa, hem passejat pel riu Tíber, hem anat al Convent dels Caputxins… Quantes coses!!! Estem esgotats!!!! Ara ens toca descansar i agafar forces per anar demà al Vaticà!!! 

Diumenge 22 d’abril

Hem arribat a Roma i estem molt bé i molt contents!!! Fa una calor d’estiu per aquí… Avui hem visitat les Catacumbes de Sant Calixte, al matí. A la tarde hem anat a les Termes de Caracalla i a San Pietro in Vincoli. Ara estem descansant per fi a l’hotel, carregant piles per demà!

Cliqueu aquí per veure les fotografies

 

 

 


Escola Pàlcam- C/ Rosalía de Castro, 30-34- C/ Castillejos, 361 08025 BARCELONA Tel. 93 435 97 49
Copyright 2017- Tots els drets reservats - Avís legal - Política de Privacitat- Política de cookies