Ensenyament de qualitat i servei a les famílies

Viatge a Itàlia 1r Batxillerat 2019

Dijous 28 de març

Ahir vam passar el dia a Florència. Vam passejar pel Ponte Vecchio i després de dinar vam visitar l’Acadèmia i alguns van anar a la galeria dels Uffizi. Avui anem de camí cap a Venezia, passant per Pisa. Arribarem a Lido a dormir per demà visitar la ciutat de Venezia.

Dimarts 26 de març

Avui hem estat al Vaticà i després hem agafat un autocar per anar cap a Siena, on hem fet un recorregut per la ciutat. Ara ja estem a l’hotel de Firenze!

Dilluns 25 de març

Avui ens ha tornat a fer un dia d’estiu. Hem començat amb el Coliseu i després hem fet una bona passejada passant per la columna de Trajà, la Fontana di Trevi, l’Església de Sant Ignasi de Loiola, el Panteó i Piazza Navona…
Per la tarda cadascú ha anat a fer la seva… Hem vist des de Piazza Spagna, el barri del Trastevere, l’Èxtasi de Santa Teresa, hem passejat pel riu Tíber, hem anat al Convent dels Caputxins… Quantes coses!!! Estem esgotats!!!! Ara ens toca descansar i agafar forces per anar demà al Vaticà!!! 

Diumenge 24 de març

Hem arribat a Roma i estem molt bé i molt contents!!! Fa una calor d’estiu per aquí… Avui hem visitat les Catacumbes de Sant Calixte, les Termes de Caracal·la i Sant Pau Extramurs. Ara estem descansant per fi a l’hotel, carregant piles per demà!

Clica aquí per veure les fotografies que anem rebent del viatge

També pots anar rebent informació al nostre twitter: @escolapalcam i a #1rBATXpalcam

 

 


Escola Pàlcam- C/ Rosalía de Castro, 30-34- C/ Castillejos, 361 08025 BARCELONA Tel. 93 435 97 49
Copyright 2017- Tots els drets reservats - Avís legal - Política de Privacitat- Política de cookies