Ensenyament de qualitat i servei a les famílies

IX Torneig de Futbol Pàlcam

Nova edició d’aquesta prova esportiva amb què acomiadem les classes i donem la benvinguda a les vacances de Nadal. Un dels èxits que han caracteritzat aquesta edició ha sigut el RÈCORD de participació de noies amb la inscripció de sis equips. En aquesta nova trobada esportiva, els alumnes de Batxillerat, Cicles Formatius i un grup d’agosarats professors, van poder gaudir novament d’una gran festa caracteritzada per l’esportivitat i la diversió.  

A la competició masculina el nivell dels diferents equips ha sigut un dels millors, i vam poder gaudir d’un complet espectacle futbolístic i a un gran nivell de competició. L’alta competitivitat va quedar palesa pel fet que molts dels encreuaments per arribar a la final es van haver de decidir als penals. L’equip ‘MAMBO KIDZ’ de primer de Batxillerat es va erigir com a nou campió del torneig, després d’una gran pugna pel títol.

Quant a la competició femenina hem de destacar el gran nombre de participants, l’execució de jugades de gran factura futbolística i mencionar especialment la seva competitivitat, però sobretot, felicitar-les, perquè novament els seus partits són els que millor reflecteixen l’esperit d’aquesta festa…..  l’esportivitat, germanor i sobretot ganes de passar-s’ho bé. La final va ser molt disputada i, després de minuts de gran tensió, el títol en aquesta categoria va ser per a les integrants de 1r de Batxillerat “GUCCI GANG”, que s’alçaren amb la COPA.

Volem agrair la participació de tots, professors i alumnes que hi han jugat, que han animat com a públic i que han col·laborat com a ajudants en l’organització d’aquesta fantàstica festa.

US HI ESPEREM L’ANY VINENT !!!!!!!!

Cliqueu aquí per veure les fotografies del torneig

 


Escola Pàlcam- C/ Rosalía de Castro, 30-34- C/ Castillejos, 361 08025 BARCELONA Tel. 93 435 97 49
Copyright 2017- Tots els drets reservats - Avís legal - Política de Privacitat- Política de cookies