Enseñanza de calidad y servicio a las familias

Hem assolit el segell +400 en la certificació EFQM!

Disculpa, pero esta entrada está disponible sólo en Catalán. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Què és EFQM? Per a molts de vosaltres aquestes sigles no significarien res; en realitat trobareu tota la informació tècnica fàcilment al senyor Google.

Però per a nosaltres podrien representar les inicials de l’expressió amb Esforç Fem Que Millori.

Les famílies coneixeu els grans projectes de l’escola: la millora continuada en l’aprenentatge i ús real de l’anglès, l’aposta per a la inversió en unes bones instal·lacions confortables per a l’aprenentatge, l’ús diari i domini de les noves tecnologies… però també els menys visibles com el treball per projectes, els valors o l’educació emocional i fins i tot altres de caràcter més intern. Fins i tot, els projectes menys encertats que ens provoquen objectius de millora. I aquests canvis positius només es poden produir amb una comunitat educativa (famílies, alumnes, mestres i personal de servei) potent com la nostra.

I ara hem assolit el segell +400 en la certificació EFQM! No representa el final de res; és una meta volant, una fita en aquesta voluntat de millorar dia a dia/reconèixer les virtuts i les àrees de millora de l’escola.

Gràcies famílies per seguir-nos empenyent per fer un Pàlcam millor.

Una vegada més, orgullosos de ser Pàlcam.

Xavier Cagigós i Mónica López
Direcció Escola Pàlcam


Escola Pàlcam- C/ Rosalía de Castro, 30-34- C/ Castillejos, 361 08025 BARCELONA Tel. 93 435 97 49
Copyright 2017- Tots els drets reservats - Aviso Legal - Política de privacidad- Política de cookies