Ensenyament de qualitat i servei a les famílies

Certificat d’Escola lliure de mercuri

La direcció de la nostra escola ha rebut el Certificat d’Escola lliure de Mercuri de mà del cap de la divisió de projectors a Espanya, Jordi Casals.

Es tracta d’un reconeixement que Casio atorga a aquells centres educatius que aposten de manera decidida per la sostenibilitat i l’estalvi energètic de la revolucionària tecnologia d’ecoproyectors Làser-LED: molt més ecològics que els incandescents amb làmpada de vapor de mercuri, ja que tenen un consum d’entre un 40% i un 60% menys. A més, eradiquem el mercuri (metall altament tòxic) del centre educatiu.

És un certificat que Casio va fer lliurament a Pàlcam després d’haver apostat per aquesta tecnologia en la reforma efectuada en l’edifici de primària durant el curs 2017-18. Aquest reconeixement confirma que la direcció es preocupa per la qualitat i seguretat, i s’avança, superant amb claredat, als estàndards de la normativa escolar.

El segell Escola lliure de mercuri, el segell ISSOP, el certificat TOC i el premi LOW-CARBÓ CUP 2016 (premi a la millor visió sostenible a llarg termini) confirmen i donen suport a la nostra direcció.

 

 


Agenda Veure tots els esdeveniments

Escola Pàlcam- C/ Rosalía de Castro, 30-34- C/ Castillejos, 361 08025 BARCELONA Tel. 93 435 97 49
Copyright 2017- Tots els drets reservats - Avís legal - Política de Privacitat- Política de cookies