Ensenyament de qualitat i servei a les famílies

Campanya de recollida d’aliments

Ja tenim el recompte oficial. Des del Banc dels Aliment ens informen que el nombre total de kilos recollits és de 1788 kg. Tot un èxit. Moltes gràcies a tots!!!!
 
 
 
 
 
_________________________________________________________________
 
Benvolgudes famílies,
 
Com ja sabreu, des de l’any passat, hem canviat les dates de la tradicional recollida d’aliments que es feia al Nadal. Des de la fundació del Banc dels Aliments, ens van fer entendre que tot l’any sempre fa falta menjar i, per això, era millor buscar altres moments.Així doncs, us informem que, des del dimarts 26 i fins el divendres 29 de març, la nostra escola organitzarà la tradicional campanya solidària de recollida d’aliments. Tot el material recollit serà destinat a la fundació Banc dels Aliments. www.bancdelsaliments.org.Aquest any només recollirem 4 productes: ARRÒS, OLI (d’oliva o gira-sol), PASTA SECA i LLEGUMS. Cada etapa se centrarà en la recollida d’un únic producte.
 
Educació Infantil: PASTA SECA
Educació Primària: LLEGUMS SECS (no pots de vidre!)
Educació Secundària: ARRÒS 
Cicles Formatius: OLI
 
L’objectiu és arribar a uns 1500 kg.
 
Els productes s’han de pujar a les classes, a les aules, on es farà la recollida i es comptabilitzarà. No obstant, els més petits (Educació Infantil) poden deixar els seus productes a l’entrada per tal de no portar molt pes.Recordeu que la nostra feina fonamental és la de conscienciar els alumnes sobre el significat del recapte. En aquest sentit us demanem que, si podeu, aneu a comprar els aliments amb els/les vostres fills/es i els expliqueu l’esforç que fem entre tots perquè aquesta campanya arribi a les persones que ho necessiten.
 
Us donem les gràcies per la vostra solidaritat i us enviem una cordial salutació.
 
Atentament,
 

Escola Pàlcam- C/ Rosalía de Castro, 30-34- C/ Castillejos, 361 08025 BARCELONA Tel. 93 435 97 49
Copyright 2017- Tots els drets reservats - Avís legal - Política de Privacitat- Política de cookies